banner913
banner932
banner1012

Alsancak cinayetle sarsıldı

banner1020

Alsancak’ta cinayet şoku yaşandı. Alsancak Belediyesi'nde Su İşleri Amiri olarak görev yapan 53 yaşındaki Memduh Ulugün, kiracısı Mehmet ve Meryem Doğu çifti tarafından bıçaklanarak öldürüldü

banner974
Alsancak cinayetle sarsıldı

banner971

Olay saat 12:30 sıralarında Zeytinlik Sokak üzerinde meydana geldi. Memduh Ulugün, kiracısı 39 yaşındaki Mehmet Doğu ve eşi 34 yaşındaki Meryem Doğu tarafından konuşmak üzere sokağa çağrıldı. Bir süre sonra taraflar arasında tartışma başladı ve Meryem Doğu, Memduh Ulugün’ün vücuduna bir bıçak darbesi sapladı. Olayın ardından Ulugün kaçmaya başlayınca Meryem Doğu, Ulügün’ü yakaladı ve bu kez de kocası, Ulugün’ü bıçaklamaya başladı. Göğüs bölgesine altı bıçak darbesi alan Ulugün olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet yerinden kaçmayan Doğu çifti ise tutuklandı. Cinayetin ardından Ulugün’ün ailesi ile zanlı yakınları arasında arbede yaşandı, polisler havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Alsancak’ta cinayet şoku

Alsancak Belediyesi'nde Su İşleri Amiri olarak görev yapan 53 yaşındaki Memduh Ulugün, kiracısı Mehmet ve Meryem Doğu çifti tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Alsancak’ta 53 yaşındaki Memduh Ulugün, kiracısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay dün saat 12:30 sıralarında, Alsancak'ta Zeytinlik Sokak üzerinde meydana geldi.

Alsancak'ta sakin Memduh Ulugün, kiracısı 39 yaşındaki Mehmet Doğu tarafından konuşmak üzere sokağa çağrıldı. Bu esnada Mehmet Doğu’nun eşi 34 yaşındaki Meryem Doğu da olay yerine geldi.

Bir süre sonra taraflar arasında tartışma başladı ve Meryem Doğu, Memduh Ulugün’ün vücuduna bir bıçak darbesi sapladı.

Olayın ardından Memduh Ulugün kaçmaya başlayınca Meryem Doğu, Ulügün’ü yakaladı ve bu kez de kocası Mehmet Doğu, Memduh Ulugün’ü bıçaklamaya başladı.

GÖĞÜS BÖLGESİNE ALTI BIÇAK DARBESİ

Göğüs bölgesine altı bıçak darbesi aldığı belirlenen Memduh Ulugün olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet yerinden kaçmayan Mehmet ve Meryem Doğu çifti ise polis tarafından tutuklandı.

Cinayete kurban giden Ulugün, Alsancak Belediyesi'nde Su İşleri Amiri olarak görev yapıyordu. Ulugün'ün ölümünün ardından belediye çalışanları ve bölge halkı olay yerinde toplandı.

ARBEDE ÇIKTI, POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Cinayetin ardından öldürülen Ulugün’ün ailesi ile zanlı yakınları arasında arbede yaşandı, çevik kuvvet ekipleri bölgeye geldi. Polis, tedbir amaçlı havaya ateş açtı, taraflar güçlükle sakinleştirildi.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlılar bugün ‘taammüden adam öldürme’ suçlamasıyla Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.