banner913
banner932
banner1012

Alkollü sürücü motosikletliyi eziyordu

banner1020

banner974
Alkollü sürücü motosikletliyi eziyordu

banner971

Lefkoşa’da dün gece alkollü sürücünün neden olduğu kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre dün gece saat 23.20 raddelerinde Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi boyunca MV 340 plakalı salon aracı soldan birinci şerit içerisinde %127 Mlg alkollü içki tesiri altında kuzey istikametine doğru kullanan Lefkoşa’da sakin 32 yaşındaki Alaiddin Uçar seyrettiği yolun sağında bulunan Turkcell önlerine geldiğinde dikkatsizce şerit değiştirmesi nedeniyle kaza meydana geldi.

Alaiddin Uçar’ın yol güvenliğini güç duruma sokmamak için çaba harcamadan dikkatsiz bir şekilde sağ şeride geçiş yaptığı sırada, o esnada gerisinden soldan ikinci şerit içerisinde ayni istikamete doğru seyretmekte olan Lefkoşa’da sakin 22 yaşındaki Hasan Anıl Koç yönetimindeki MP 247 plakalı 125 cc motosikletin sol ön yan kısmına, aracının sağ yan kısmı ile çarptı.

Kaza sonucu yaralanan MP 247 plakalı motosiklet sürücüsü Hasan Anıl Koç ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavisinin ardından sol kolda kırık tespiti ile aynı serviste müşahede altına alındı.

Kazada MP 247 plakalı motosiklete 2000 TL, MV 340 plakalı araca ise 800 TL tahmini hasar olmuştur. MV 340 plakalı araç sürücüsü Alaiddin UÇAR suçüstü hali gereği tutuklanmıştır. Kazanın hemen ardından ise Lefkoşa  Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.