banner913
banner932
banner1012

Alkollü sürücü motorluyu eziyordu

banner1020

Lefkoşa'nın Kumsal bölgesinde akşam saatlerinde alkollü ve ehliyetsiz sürücünün dikkatsziliği sonucu meydana gelen kazada motosikletli sürücünün ayağı kıırldı

banner974
Alkollü sürücü motorluyu eziyordu

banner971

Lefkoşa’da akşam saatlerinde yaşanan kazada motor sürücüsünün ayağı kırıldı.

Polisten verilen bilgiye göre kaza saat 20:40 sıralarında, Lefkosa'da Mehmet Akif Caddesi üzerinde, 23 yaşındaki Rıza Teflek, yönetimindeki NP 887 plakalı araç ile Citroen ışıkları istikametine doğru seyrettiği sırada Cankan Market önlerine geldiği zaman gidiş istikametine göre yolun sağında bulunan tali yola dikkatsizce dönüşe geçtiği sırada, o esnada karşı istikametten gelmekte olan Artur Kuvandykov (E-26) yönetimindeki MS 417 plakalı motosikletin önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı LDH'de sol ayağında kırık teşhisi ile müşahede altına alındı.

Kaza sonrası yapılan tahkikatta araç sürücüsünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.