banner913
banner932
banner1012

Aceleciliği zincirleme kazaya neden oldu

banner1020

Lefkoşa’da saat 14.30 sıralarında Bolu Sokak üzerinde ilerleyen Alsohbi Ousama yönetimindeki araçla acele ederek önündeki aracı geçmeye çalışırken, tali yoldan sokağa çıkan araçla çarpışarak savrulup yol kenarında park halinde bulunan başka bir araca çarptı

banner974
Aceleciliği zincirleme kazaya neden oldu

banner971

Lefkoşa’da öğle saatlerinde ara sokaklarda bir sürücünün aceleciliği nedeniyle yaşanan kazada iki kişi hafif yaralandı.

Kaza Lefkoşa’da saat 14.30 sıralarında 20 yaşındaki Alsohbi Ousama yönetimindeki EV 771 plakalı araçla K.Kaymaklı’daki Bolu Sokak üzerinde kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada önündeki aracı kavşak ağzına geldiği sırada sağdan geçmeye çalışması nedeniyle yaşandı. Bu esnada yolun solunda bulunan isimsiz tali yoldan kendisine yol verildiği için Bolu Sokağa giriş yapmaya çalışan 79 yaşındaki Kemal Tekakpınar yönetimindeki NR 778 plakalı araç ile Alsohbi Ousama yönetimindeki EV 771 plakalı araç çarpıştı. Bu çarpmanın etkisiyle savrulan EV 771 plakalı araç yolun solunda park halinde bulunan KH 555 plakalı araca çarptı.  Çarpmanın etkisiyle ileriye savrulan KH 555 plakalı araç ise yanındaki GJ 669 plakalı araca çarptı.

Yaşanan bu zincirleme kaza sonucunda  NR 778 plakalı araç sürücüsü Kemal Tekakpınar ile yolcu olarak bulunan Sonay Tekakpınar hafif yaralanmaları nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.