banner913
banner932
banner1012

8 gram uyuşturucuya 1 yıl hapis

banner1020

Girne Limanı’ndan Haziran 2018 ayı içerisinde tasarrufundaki 8 gram hintkeneviri ile giriş yaparken tutuklanan sanık Murat Değer, 1 yıl hapis cezasına mahkum edildi

banner974
8 gram uyuşturucuya 1 yıl hapis

banner971

Evrim KAMALI

Girne Ağır Ceza Mahkemesi,ülkemize  Haziran 2018 ayı içerisinde tasarrufundaki 8 gram hintkeneviri ile giriş yapan Murat Değer aleyhindeki davayı dün karara bağladı.

Girne Ağır Ceza mahkemesi heyeti Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’in oy birliği ile vermiş olduğu kararı Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu açıkladı. Beyoğlu uyuşturucu suçlarının Ağır Ceza Mahkemesi’nin gündemini en çok meşgul eden, yaygın ve vahim suçlar olduğunu belirtti. Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu sanık Murat Değer’in ülkemize giriş yapmak isterken uyuşturucu ile yakalandığını ve işlediği suçu itiraf ettiğini kaydederek Haziran ayından bu yana tutuklu yargılandığının altını çizdi.

Kıdemli Yargıç aktarmış olduğu olgular ışığında sanık Değer’i işlediği suçlardan 12 ay hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.