banner913
banner932
banner1012

6 ton kaçak et

banner1020

Güvercinlik kavşağında yapılan operasyonda Polonya, Avusturya ve Danimarka menşeli yaklaşık 6 ton kaçak et ele geçirildi

banner974
6 ton kaçak et

banner971

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ve Adli Şube ekipleri tarafından dün sabah Güvercinlik kavşağında yapılan operasyonda Polonya, Avusturya  ve Danimarka menşeli yaklaşık 6 ton kaçak et ele geçirildi. KKTC tarihinde en büyük et kaçakçılığı olarak nitelendiren 6 ton kaçak etin hijyen ve sağlık koşullarından uzak bir şekilde arkası açık kamyon ile Güney Kıbrıs’tan getirildiği öğrenildi.

Dana but, dana döş ve dana bifteklerden oluşan etler şuanda Mağusa Polis Müdürlüğü avlusunda belediye ve gümrük çalışanları tarafından kamyondan indirilip ayrıştırılıyor. Etlerin getirilmesinde kullanılan kamyon şoförü Aysın Eskimuhtaroğlu ise tutuklanarak dün sabah Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. Mesele ile ilgili olarak da H.V aranıyor.   Etlerin Mağusa çöplüğünde yakılarak imha edileceği öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.