banner913
banner932
banner1012

5 avcı kapalı av bölgesinde avlanırken yakalandı

banner1020

banner974
5 avcı kapalı av bölgesinde avlanırken yakalandı

banner971

Büyük avın ilk günü olan dün, ülke genelinde yapılan rutin avcı kontrollerinde 6 kişiye yasal işlem yapıldı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Kalkanlı’da B.D. (E-28) geçerli av ruhsatı olmaksızın, C.D. (E-77) ve A.T.D (E-53) ise adlarına kayıtlı av tüfekleri ile 50 numaralı ava kapalı bölge içerisinde, Yuvacık’ta S.N.(E-28), A.N. (E-48) ve R.D. (E-38) adlarına kayıtlı av tüfekleri ile 52 numaralı ava kapalı bölgede kanunsuz avlandıkları esnada tespit edildiler.

PARA KAMBİYO YASASINA AYKIRI HAREKET 

Ercan Havalimanı’nda, S.Ç.(E-45), tasarrufunda 10 bin  Euro muadili Döviz veya Türk Lirası’ndan fazla olan 30 bin ABD Doları nakit parayı, yetkili makamlara ibraz etmeden KKTC’den çıkış yapacağı sırada tespit edilerek  hakkında yasal işlem başlatıldı.

    ARAÇ YANGINI 

Yıldırım’da Çiçek Sokak üzerinde, Kemal Cantaş’a ait evin garajı içerisinde park halindeki EC 687 plaklı van araçta, muhtemelen elektrik kontağından dolayı yangın çıktığı da polis basın bülteninde yer aldı.

Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülürken,  bahse konu aracın ön kabini tamamen,  ön kısmında park halinde bulunan NH 214 plakalı salon aracın ise arka tamponu, arka sol ve sağ lambası, arka bagaj camı, bagaj üst fren lambası, arka bagaj kapağı tamamen yandı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.