banner913
banner932
banner1012

41 yaşında kalbine yenildi

banner1020

banner974
41 yaşında kalbine yenildi

banner971

Alsancak’ta sakin Ejder Ertürkler (E-41) dün akşam üzeri  ikametgahında aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Polis Basın Bültenine göre, müteveffanın yapılan otopsisinde ölüm sebebinin “kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edildi.

GAZİMAĞUSA’DA KANUNSUZ TABANCA VE MERMİ BULUNDU

Gazimağusa’da dün I.I.’nın (E-40) kalmakta olduğu ikametgahında yapılan aramada 2 adet 9 mm çapında tabanca ve 100 adet 9 mm  çapında canlı mermi bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

KARAKUM’DA HIRSIZLIK

Karakum'da faaliyet gösteren “Erdener” markete geçen yılın kasım ve aralık ayları içerisinde üç farklı tarihte müşteri olarak giden H.B (K-41) ve N.B.’nin (K-22) market içerisinde bulunan kasap reyonundan toplam 3 kg 456 gr kuş başı et, bir adet cips, sekiz adet konserve mantar, bir adet saç tarağı, iki paket tavuk göğsü, bir adet saç yağı ve bir adet 2.5 litrelik kolayı çaldıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar dün tespit edilerek tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.