banner913
banner932
banner1012

17 Yaşında Uyuşturucuyla Yakalandı

banner1020

Kermiya Sınır Kapısı’ndan yaya olarak KKTC’ye giriş yapmak isteyen 17 yaşındaki gencin üzerinde 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu

banner974
17 Yaşında Uyuşturucuyla Yakalandı

banner971

 Kermiya Kara Giriş Kapısından önceki gün tasarrufunda bulundurduğu uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken tespit edilen zanlı A.K tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis Memuru Mehmet Sevinç olayla ilgili bulguları aktardı. Sevinç huzurda bulunan zanlı A.K’nin 4 Eylül tarihinde saat 17.00 sıralarında Kermiya Sınır Kapısından yaya olarak ülkemize giriş yapmak istediği sırada konu yerde rutin kontroller yapan Narkotik polisi tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada çantası içerisinde yaklaşık 15 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis olayın akabinde zanlının park yerinde bulunan aracı içerisinde de arama yapıldığını ve bir adet uyuşturucu ezmek için kullanılan öğütücü ve içerisinde bir miktar hintkeneviri bulunduğunu belirtti.

Polis memuru Mehmet Sevinç zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinde tasarrufunda bulunan uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’dan 125 euro karşılığında 15 gram olarak aldığını itiraf ettiğini söyledi. Polis zanlının ayrıca 29 Ağustos tarihinde 28 gram daha getirdiği itirafında bulunduğunu da belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının ilk etapta 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.