banner913
banner932
banner1012

14 Suriyeli askeri yasak bölgeyi geçerken yakalandı

banner1020

banner974
14 Suriyeli askeri yasak bölgeyi geçerken yakalandı

banner971

Lefkoşa’da Dumlupınar bölgesinde, dün akşam yaşları 14 ile 40 arasında değişen, dördü kadın, ikisi çocuk ve sekizi erkek Suriye uyruklu 14 kişi askeri yasak bölgeden  Güney Kıbrıs’a geçmeye çalıştıkları sırada yakalanarak tutuklandılar.

KAVGADA KOMŞUSUNUN OMUZUNU KIRDI

Güzelyurt’ta, C.A.(K-38) ile Ayşen Çiçek (K-53)  arasında ortak kullandıkları elektrik sayacı faturası yüzünden kavga çıktı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, C.A oturduğu ikametgahın alt katında ikamet Ayşen Çiçek’e sopa ile vurarak omzunu kırdı. A.C. tutuklandı.

KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ

Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye giriş yapan S.A.(E-32) ve G.Y.’ye (E-40) ait valizlerde polis tarafından tapılan kontrolde, 24 kilo ağırlığında nargile tütünü bulundu. Söz  konusu  şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU 

Lefkoşa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde, gerçekleştirdiği Asayiş ve Trafik Operasyonu çerçevesinde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan 5 kişi tespit ederek  haklarında yasal işlem başlattı.

Trafik denetimlerinde ise kontrol edilen bin 428 araçta, suç işlediği tespit edilen 272 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan  14 adet araç trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.