banner913
banner932
banner1012

10 kişi 2 kişiyi darp etti

banner1020

Gazimağusa’da DAÜ Kampusu içerisinde yaklaşık 10 kişiden oluşan bir grup aralarında husumet olan iki kişiyi sopalarla darp etti.

banner974
10 kişi 2 kişiyi darp etti

banner971

Polis Basın Bülteni’ne göre, ciddi şekilde darp edilen İsmail Hakkı Özkaran ile Enes Özkan, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Darp edenler aranıyor.

ANTİKA ESER ELE GEÇİRİLDİ

Karaoğlanoğlu’nda, H.Y’nin .(E-34) tasarrufunda Bizans ve Roma dönemlerine ait olduğuna inanılan toplam 4 adet eski eser nitelikli sikke bulunarak emare alındı.

Adı geçen şahısa hakkında yasal işlem başlatıldı.

ASAYİŞ VE TRAFİK  OPERASYONU 

Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve trafik operasyonunda, kumarhanelerde yapılan kontrollerde kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan toplam 8 kişi tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatıldı.

Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde ise 615 araç sürücüsünden suç işlediği tespit edilen 36’sı hakkında ileri işleme gidilirken, alkollü araç kullanmak suçundan  4 araç trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.